Visar alla 9 resultat

Bjelin fiskbensparkett

Hos oss på Kvadratmeter hittar du Bjelin fiskbensparkett som är ett klickgolv som till skillnad mot andra parkettgolv är lätt att lägga och håller en riktigt hög kvalitet. Det krävs inget lim, spikning, slipning eller ytbehandling när du lägger golvet. Det installeras flytande ovanpå undergolvet och genom sitt enkla klicksystem kan det läggas av vem som helst utan svårigheter. Vill du få en ljus eller mörk fiskbensparkett finns det flera valmöjligheter att välja mellan. På Kvadratmeter golvbutik hittar du parketten som ger ditt hem det utseende du vill ha. Välj fiskbensparkett klick och undvik det omständliga arbetet som det kan innebära när golvet måste limmas eller spikas fast. Genom att Bjelin fiskbensparkett ligger flytande krävs det inget mer än att klicka ihop golvet och lägga det ovanpå undergolvet. Golvet är utvecklat för att reducera de vanliga problemen med den här formen av parkett. Det finns inga glipor mellan stavarna och ingen besvärande kupning.

Enkel golvläggning med fiskbensparkett som klickgolv

Ditt hem är en plats som är viktig och du vill att det ska se ut som du tänkt dig det. I vår butik hittar du parketten som passar in i hemmet. Oavsett om du lägger golvet själv eller tar hjälp så kan du förvänta dig perfekt resultat med ett klickgolv. Där du kan matcha färger, nyanser och träslag efter hur du vill ha allt. Ljusa eller mörka inslag av träslag ger fiskbensparketten olika dimensioner beroende på om rummets färgschema är ljust eller mörkt. Standarden på Bjelin fiskbensparkett är väldigt hög genom dess unika produktionsteknik. Golvet härdas och hela trädet används i produktionen. Det leder till att Bjelins fiskbensparkett är ett mer miljövänligt alternativ som både är starkt och tåligt. Designa ditt hem och välj mellan lugnt och elegant till livfullt och rustik i golven från Bjelin. Vill du senare byta ut golvet eller flytta det till ett annat rum är det enkelt att göra. Upplev den fantastiska träkänslan i golven från Bjelin med det fina mönstret tack vare fiskbensparketten.

Klickgolv med låssystemet 5G® - Parkettgolv med fiskbensmotiv från Bjelin

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt fiskbensparkett för ditt hem. Vi ger dig tips och råd inför läggning och hjälper dig hela vägen till ett toppresultat.

Trägolv

När du ska köpa trägolv / Ekparkett vill du naturligtvis veta hur golvet eventuellt kommer att se ut i just ditt hem.
Hos oss på Kvadratmeter Golvbutik i Malmö kan du få låna golvprover på bl.a. ekparkett.

Vi har trägolv och olika parkettgolv i parkett från flera olika företag och välkända varumärken, bland annat Berg&Berg, Kährs, Bjelin, Boen och Haro för att nämna några. Vi har ett brett sortiment och löser det mesta. Välkommen in till oss i butiken för att hitta just ditt drömgolv.

Du kan läsa mer om trägolv i vår golvguide. Där hittar du allt du behöver veta om olika golvtyper, material och allmänna tips för att underlätta ditt val av nytt golv.