Resurs delbetalning

Tillsammans med Resurs Bank erbjuder vi dig möjligheten att dela upp din betalning. Du kan få välja att delbetala räntefritt i upp till 12 månader, eller välja en längre tid med låg ränta.
Det är ett flexibelt alternativ för dig som vill ha kontroll över dina inköp, och samtidigt vara säker på att kunna köpa det du behöver. Med Delbetalning har du alltid 30 till 60 dagars kredit på dina köp och först när avin kommer väljer du vilket delbetalningsalternativ du vill utnyttja.

Hur funkar det?

För att lägga en beställning med Delbetalning som betalsätt krävs det att orderns totalbelopp överstiger 1 000kr. Du väljer "Delbetalning" i Betalsätt-fliken och skriver sedan in ditt personnummer.

För att göra ditt köp så säkert som möjligt kräver vi e-signering. Överföringen sker med SSL-kryptering som innebär att ingen obehörig kan se dina uppgifter. Du kan därför känna dig trygg och säker när du genomför din beställning.

Månaden efter köpet får du en avi och ett kontoutdrag. Du väljer enkelt delbetalningsalternativ genom att betala in angivet månadsbelopp.
Uppläggningsavgift enligt nedan tillkommer på andra avin. Väljer du att betala hela beloppet direkt tillkommer endast en aviavgift på 39 kr.