Vilka vi är och vår bakgrund

Vi öppnade upp 2004 och är en renodlad golvbutik på kronborgsvägen 8 i malmö. Här säljer vi och levererar golvmaterial och tillbehör för alla tänkbara miljöer och till alla typer av kunder. Detta oavsett om du är privatperson eller företagare. Vi började i liten skala med endast ett fåtal golvsorter i lager men har med tiden utvecklats och anpassat verksamheten efter vår konstant ökade efterfrågan.
Det som präglar och särskiljer Malmö Kvadratmeter från mängden är vårt långsiktiga tänk där vi anser att personlig service och kvalitet är en självklarhet. Därför arbetar vi enbart med högkvalitativa golvprodukter från marknadsledande golvleverantörer som verkligen levererar.

Vi är välutbildade och väldigt kunniga inom vårt område. En sak är säker… Söker du efter ett vackert trägolv eller kanske en lyxig heltäckningsmatta så är Malmö Kvadratmeter rätt butik för just dig.

Vi levererar inom hela Sverige

Bor du i Helsingborg, Kristianstad, Lund eller i en annan del av Skåne? Inga problem, vi har bra leveransalternativ oavsett var i landet du bor. Kontakta oss för mer information.