Om oss

varagolv
Har du svårt att hitta vad du söker? Kanske har du tröttnat på att springa runt i opersonliga, stora varuhus? Du kanske är ute efter det där personliga golvet som ger din bostad rätt karaktär.

Varje rum och bostad har sin personliga stil. Att välja golv är en stor del av en renovering och ofta en längre tids investering. Det ska helt enkelt kännas rätt. Golvet är en av hemmets viktigaste inredningsdetaljer. Det säger något om både bostaden och vem du är. På Kvadratmeter har vi golv i alla former och material, i alla prisklasser. Vi lotsar dig genom allt från välkända märken till nya och trendiga golv och hjälper dig hitta ett golv som passar dig och dina förväntningar.

Vi är övertygade om att man inte kan vara duktig på allt, därför har vi valt att hålla oss till det vi kan, nämligen golv!

Kvadratmeter drivs av Anders Jarlsfelt som är golvläggare och har varit i branschen sedan 1988. På Kvadratmeter får du alltid personlig service och goda råd både vad gäller konstruktion, materialval och läggning.

Varmt välkomna till Kvadratmeter Golvbutik!

Kontakta oss här

Comments are closed.