Om oss

Malmö Kvadratmeter

Vi öppnade upp 2004 och är en renodlad golvbutik på kronborgsvägen 8 i malmö. Här säljer vi och levererar golvmaterial och tillbehör för alla tänkbara miljöer och till alla typer av kunder. Detta oavsett om du är privatperson eller  företagare. Vi började i liten skala med endast ett fåtal golvsorter i lager men har med tiden utvecklats och anpassat verksamheten efter vår konstant ökade efterfrågan.
Det som präglar och särskiljer Malmö Kvadratmeter från mängden är vårt långsiktiga tänk där vi anser att personlig service och kvalitet är en självklarhet. Därför arbetar vi enbart med högkvalitativa golvprodukter från marknadsledande golvleverantörer som verkligen levererar. Vi är välutbildade och väldigt kunniga inom vårt område.


En sak är säker… Söker du efter ett vackert trägolv eller kanske en lyxig heltäckningsmatta så är Malmö Kvadratmeter rätt butik för just dig.

 Välkommen in!

Fördelar

brett sortiment

Vi har flera leverantörer som vi noggrant valt ut för att kunna ge våra kunder det bästa marknaden har att erbjuda. Allt från Trägolv, Heltäckningsmattor till vinylgolv och mycket annat.

långvarig erfarenhet

Erfarenhet sedan tidigt 80-tal vilket har medfört stora kunskaper inom golvbranschen. Vi hjälper till med Golvvalet, så att det passar ändamålet, men även med olika problem som man stöter på längs vägen.

Renodlad golvbutik

skillnaden mellan oss och andra aktörer är att vi är en renodlad golvbutik, vi sätter personligt prägel på våra kundmöten då vi anser att godservice och kvalitet är superviktigt för att kunden ska bli nöjd.
Och det gör vi hela vägen!

Fyll i formuläret nedan så återkommer
vi så fort vi bara kan.