Leverantörer

 

                        Lite Kort om några av våra leverantörer

För Malmö Kvadratmeter är det ytterst prioriterat att bara samarbeta med högkvalitativa leverantörer som kan erbjuda våra kunder det bästa marknaden har att erbjuda!

Berg&Berg -Svenskt virke! Stocken som Berg&Berg använder till sin parkettgolvstillverkning växer i skogarna från norr(Barrträ) och till söder(Lövträ). Här växer träden långsammare och står glesare vilket leder till välutvecklade och friska träd. Den karga miljön bidrar till träets vackra kulör och utrycksfulla karaktär.

Kährs har arbetat med trä i över 160 år och är idag en av de äldsta och mest innovativa tillverkarna av parkettgolv i världen. Kährs levererar golv till över 70 länder, är markadsledande i Sverige, Finland, Ryssland och har starkt position i Norge,Storbritannien och Tyskland.

Allbäck tillverkar miljövänliga linoljeprodukter av förnyelsebara råvaror. Allbäck har ett stort sortiment av naturvänliga och ekologiska produkter såsom Linoljefärg, Väggfärg, Linoljevax, Linolja, Linsåpa, Linoljekitt och massa annat!

Haro från ett litet familjeföretag till att bli Tysklands största parkettillverkare. Haro tillämpar avancerad produktionsteknologi och litar på klassiskt hantverk för att producera naturliga golv från högkvalitativt och hållbart råmaterialträ.

Kjellbergs har inrett offentliga miljöer och privata hem med textila mattor sedan 1993. De har idag ett av Sveriges bredaste sortiment av kvalitetsmattor – såväl heltäckande som måttanpassade.

Bjelin utvecklar och tillverkar en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material. Bjelin är även välkända för sitt klickgolv för fiskbensparkett. Varken spik eller lim behövs.

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv- och väggprodukter för såväl hemmiljö som design-och funktionlösningar för offentlig miljö. Tarkett har en av marknadens bredaste produktportföljer och har mer än 130 års erfarenhet.