Trägolv

Våra Trägolv

Framtagna med omtanke.. Känsla av kvalitet..

Trägolv

Lamellparkett

Berg&Berg´s golvsortiment är ett av våra större innehav.

Berg och Berg Swedish Classic” Allt från XXL Jämtland, Öland, Blekinge, Värmland, Gotland, Lappland, Norrland, Dalarna, Eriksberg och Västerbotten. Dessa finns i träslagen Ask och Ek. Från vitpigmenterade till mörk pigmenterade.

Berg och Berg Swedish Naturals”  Allt från EK natur, Vit, Dubbelborstad Vit och Rödek. Swedish Naturals finns också i Bok, Berglönn, Ask och Furu.

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Kährs Golvsortiment.

Kährs är en av världens största och äldsta tillverkare av parkettgolv. Kährs levererar idag parkett till över 70 länder och är marknadsledare ibland annat Sverige, Finland, Norge och Ryssland. Kährs är en innovativ tillverkare av parkettgolv, det var faktiskt Kährs som uppfann lamellparketten 1941.

previous arrow
next arrow
Slider

 

Bjelin, Stort utbud av moderna trä & parkettgolv från Bjelin.

Bjelin är grundat av Välinge Innovation som är känt som uppfinnare av det moderna klickgolvet. Idag jobbar Bjelin med att ta fram nya hållbara golv i trä och andra nya material. Bjelin har sin tillverkning i egna fabriker i Sverige och norra Kroatien. Totalt producerar Bjelin ca 10 miljoner kvadratmeter golv per år och är därför en av Europas största producenter av golv.

 

I Bjelins sortiment har vi deras unika fiskbensparkett som är ett klickgolv, Parkettgolv, Härdat trä samt deras kompositgolv.

previous arrow
next arrow
Slider

 

Bjelins Fiskbensparkett som är fri från lim och spik, Klickgolv.

 

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

 

 

 

 

Remodeling Tips!

With the help of our professional team of designers and contractors, anyone will be able to enhance the look of their home or office!